Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Argentínában / Spanyol Mendozában

Az argentin borok otthona

Spanyol Mendozában


hogy az ország bortermelésének 70%-át Mendoza adja?
 

Minden év március első szombatján szüreti fesztivált tartanak, amelynek neve ’Vendimia’ és amelyet már igazából januárban elkezdenek a környező településeken majd Mendozában éri el tetőpontját az ünneplés, ahol folklór fesztiválok és vallási ünnepek követik egymást, hogy megáldják a szőlőt, majd ezt követően megkoronázzák a ’Reina Nacional de la Vendimia-t’. A felhőtlen szórakozás sporteseményekkel és borivászattal zárul Áprilisban.
 
A káprázatos Andok lábánál elterülő Mendoza és a környező hatalmas vidék számtalan szabadidős programkínálattal büszkélkedhet. Raftingre vágyik? Netán vizisízne vagy szörfözne egyet? Vagy csupán hegyitúrára, biciklizésre fáj a foga? Mendoza vonzáskörzetében minderre módja nyílik. A téli sport szerelmeseit a verhetetlen sípályák várják, miközben a hegymászók a világ minden csücskéből boldogan látogatnak ide, hogy megmászhassák az Aconcagua-t, mely Ázsia után a világ legmagasabb hegycsúcsa.
 
Az 1.6 milliós város csendes és békés mindennapjait csak nagyon kevés nagyvárosban találjuk meg. Még a városközpontban is, amelyet ugyanolyan sürgés-forgás jellemez, mint más várost, könnyedén találunk széles sugárutakat, fákkal szegélyezett tereket és nyugodt kis kávézókat, melyek tovább növelik Mendoza igen kellemes hangulatát.
 
Ha nemcsak turistáskodni látogat Mendozába, hanem tanulni is szeretne,
a spanyol nyelv szakértője az Enforex partnerintézményünkben biztosan jól érzi majd magát!
 
Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 

 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső