Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Argentínában / Spanyol Barilochéban

Egy kis Svájc Argentínában

Spanyol Barilochéban


Az Andok lábánál, a chilei határtól pár kilométerre, Patagóniában találjuk Argentína egyik legkedveltebb turistaközpontját, a kristálytiszta, mélykékből smaragdzöldbe hajló, jéghideg tavairól és Dél-Amerika egyik legjobb sícentrumáról, a ’Cerro Catedralról' ismert Barilochét. Ha úgy érezzük, ez nem is Argentína, hanem Svájc, akkor csak annyiban járunk messzebb a valóságtól, hogy egyfelől minden sokkal nagyobb, mint az öreg kontinensen, másfelől kb.15 órát utaztunk Magyarországról repülővel. Ha azonban Buenos Airesből jövünk, csupán másfél órát kell repülnünk, hogy erre a varázslatos helyre érkezzünk.
 
Bariloche a hatalmas Nahuel Huapi nemzeti park közepén található, amely a nemzetközi és hazai turisták mekkája egyaránt. Egész évben akad itt bőven program: míg télen a már korábban említett sípályák vonzzák a látogatókat, addig nyáron a csodás strandok csalogatják a napfürdőzőket és a bátor úszókat, akik fogcsikorgatás nélkül merülnek bele az átlátszó vizű, fagyos tavak valamelyikébe. Bariloche a végzős gimnazisták körében is kedvelt, hiszen az érettségi kirándulásuk kötelező helyszíne ez a 120 000 lakosú városka.
 
Ősszel és tavasszal a horgászok, a lovaglás szerelmesei, a kerékpárosok vagy éppen a rafting és kajakozásért rajongók kedvelt úti célja Bariloche. Legyen bármelyik évszak az évben (de arra vigyázzon, hogy a déli féltekén minden fordított!) nyelvtudását a spanyol nyelv szakértőjénél, az Enforex barilochei iskolájában tökéletesítheti és összekötheti a kellemeset a hasznossal!
 
hogy Bariloche nem csak természeti szépségéről híres, hanem a csokoládéjáról is. Az „Abuela” (= nagymama) márkájú csoki boltok ingyenes kóstolóval csalogatják az üzletbe a kíváncsi szemeket.


Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső