ILT Blog Nyelvtanulás külföldön

Oldal 11

 1. Első nap az iskolában, avagy, hogyan készülj fel?

  Ha először vágsz neki a nagy kalandnak, akkor biztonyára sok előkészület előzte meg az utazást, de valószínűleg vannak némi izgalmak még, főleg az első naptól a nyelviskolában. Az alábbiakban összeszedtünk pár dolgot, ami segítségedre lesz, hogy magabiztosan indulj neki a hétfői napnak.

 2. Junior nyelvi táborok, avagy mi vár rád!

  Biztosan izgatottan várod az utazást és az első iskolai napot, vajon mi, hogy lesz, hiszen lehet, hogy ez az első nyaralásod, amikor család vagy barátok nélkül, egyedül utazol. Ezért pár fontos dolgot összeszedtünk neked.

 3. Nyelvi tábor Brightonban!

  Ha egy trendy és pezsgő városban tökéletesítenéd az angolodat, akkor állj! Ez itt a TE helyed! Brighton egy igazi fiatalos és nemzetközi város, ahova a világ minden részéről jönnek angolt tanulni, és mivel egyetemváros is, ezért megtalálsz mindent, ami a korosztályodat érdekelheti.

 4. Nyelvi tábor Eastbourneban!

  Akár a filmekben! Egy igazi hercegi udvarházban tanulhatsz, ha Estbourne-ra esik a választás Nem vicc! Devonshire herceg egykori rezidenciája volt az épület, így történelmi falak között élvezheted a nyelvi tábort. Ha egy szuper kis tengerparti városban töltenéd a nyár egy részét, Londontól csupán 90 percre és nemzetközi környezetben, akkor irány Eastbourne!

 5. Nyelvi tábor St.Julian Máltán!

  Ha a nyelvtanulást egy igazi nyaralással képzeled el, ahol kristálytiszta, meleg vizű tengerben lubickolhatsz, élvezheted a nyár melegét, miközben az angolodat is felfejlesztheted, akkor irány Málta szigete és a St.Julian-öböl, ahol az iskola is található!

 6. Élménybeszámoló Firenzéből!

  Nagyon nagy lehetőség volt Olaszországban nyelviskolába járni, hiszen az olasz nyelven kívül önállóságot és együttműködést tanulhattam.

 7. Nyelvi tábor St.Paul-öböl Máltán!

  Ha 13-17 éves vagy, és egy igazán pörgős nyaralást képzelsz el miközben könnyedén gyakorolhatod az angolodat, akkor itt a helyed! Felejtsd el a szürke tantermeket, és az unalmas nyelvórákat, mert itt valami egészen más vár rád: szórakoztató órák, izgalmas programok, finom homokos tengerpartok, kellemesen meleg tenger és egy fantasztikus nemzetközi csapat!

 8. Nyelvi tábor Frankfurtban!

  Tudtad, hogy "Mainhatten" a beceneve a városnak? Mivel a Main folyónál fekszik, de sok-sok felhőkarcolót is találsz itt, ezért az amerikai Manhattan után kapta a nevét.

 9. Első külföldi nyelvtanulásra készülsz?

  Egy külföldi nyelvtanulás életed legfantasztikusabb élménye lehet, és nem csak nyelvtanulás szempontjából. Rengeteg kérdés vetődhet fel, onnantól, hogy megszületik a döntés, megveszed a repülőjegyet, és belevágsz a nagy kalandba. Érthető ha vegyes érzések kavarognak benned, akár félelem is az újtól. És való igaz, hogy hátad mögött hagyni a megszokottat és felfedezni egy új országot és nyelvet, óriási lépésnek tűnhet, így összegyűjtöttünk pár kérdést, melyek talán segítenek átlendülni a kezdeti nehézségeken.

 10. Élménybeszámoló Írországból!

  Tama Péter vagyok 25 éves tanuló. Az ILT segítségével 2018. márciusában négy hetet töltöttem az írországi Cork városában. Segítségül a külföldi nyelvtanulásban gondolkodóknak pár sorban megosztom az általam
  tapasztaltakat.

Még több bejegyzés

Kérdése van?

Hívjon minket!

+36 20 / 295-9958

Írjon nekünk!

Üzenet küldés

A fiam nagyon jól érezte magát, a témák és a programok változatosak voltak, a kollégium is megfelelő volt.

M. Krisztina, Bécs - Actilingua junior

Tervezem, hogy visszatérek, és - akár többször is - meg fogom ismételni a tréninget.

Lívia, London - Central School of English

Az iskola barátságos, a recepciósok kedvesek, több nyelven beszélnek, segítőkészek.

Zsuzsanna, Szentpétervár – Liden&Denz

Ajánlom az Empire State Building-ben található Kaplan Aspect nyelvviskolát, amit magas szinvonal, remek társaság, kiváló tanárok és jó hangulat jellemez.

Leander, New York – Kaplan International Colleges

Oxford fantasztikus volt, olyannyira, hogy januárban tervezem a visszatérést:)

Viktória, Oxford - Embassy

Minden olajozottan folyt. Nagyobb önbizalommal használja a nyelvet, és Madridot is megismerte.

Éva, Madrid – Enforex

Köszönöm a munkáját, segítségét amit itthon és az út meghosszabbítása során végzett.

Gabriella, Málta - Sprachcaffe

Hazaért Domi Máltáról, nagyon jól érezte magát!

Gabriella, Málta - Sprachcaffe junior

Dórinak nagyon sokat segített a kinti tanulás főképpen az, hogy csak angolul tudott beszélni.

Hajni, Cambridge - Select English junior

Köszönöm a közreműködést, a szervezést, minden a legnagyobb rendben ment..megy.

Ajánlat-
gyűjtő